Sportegyesületed van? Szeretnéd, ha hatékonyabban működne?

Tudok neked segíteni!

Pénzre van szükséged a fejlődéshez?

Akkor pályázz, pályázz és pályázz! Vagy delegáld ezt a feladatot a SportSupportnak! Sikerdíjas rendszerben dolgozom, ezért nincs veszítenivalód!

A legtöbb sportegyesületi vezető, akit megkérdeztem arról, hogy szokott-e pályázni, azt válaszolta, hogy erre egyszerűen nem jut már ideje. Ez teljes mértékben érthető is, hiszen egyesületi vezetőként neked ezer más dologgal is foglalkoznod kell. Ráadásul sokszor megtalálni is nehéz az aktuális pályázatokat, mintha direkt eldugnák őket, hogy senki meg se próbálja elnyerni a kívánt összeget… Arról nem is beszélve, hogy bizony nem minden benyújtott pályázat jár sikerrel, és ez könnyen az ember kedvét szegheti.

services-tabs-139154408

Azonban próbálkozni muszáj! Gondolj bele, hogy mennyi mindenre tudnád fordítani a pályázati forrást! Biztosan van egy dédelgetett projekted, amit szívesen megvalósítanál, legyen az egy verseny, edzőtábor, vagy akár egy egészségnap megrendezése, de feltételezem, hogy eszközbeszerzésre, működési költségek fedezésére is tudnál bármennyit költeni. Jó hír, hogy ezekre időről időre felbukkannak pályázati kiírások, csak résen kell lenni!

Minősített pályázatíró és pályázatfigyelő szakmódszertani végzettségemre, valamint eddigi sikeresen elnyert pályázataimra alapozva biztosíthatlak, hogy ha megbízol a feladattal, a te célod az én célom is lesz és mindent megteszek a közös siker érdekében!

Nehezedre esik posztolni a közösségi médiában?

Pedig tudod, hogy kellene, igaz? Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a te sportegyesületedben a csilláron is az utánpótlás lóg, és nem győzöd visszautasítani az újoncokat, akkor persze megteheted, hogy nem foglalkozol az online jelenléttel, ha viszont nem ez a helyzet, akkor nyilván szeretnéd növelni a bázisodat. Ehhez pedig elengedhetetlen az online jelenlét.

Bizony, ahhoz, hogy észrevehető legyél az interneten és megtaláljanak a potenciális növendékeid (vagy a szüleik), rendszeresen posztolnod kell! Érdemes közzétenned minden, az egyesületedet érintő hírt, változást, az pedig alap, hogy beszámolsz a versenyekről, rendezvényeken való szereplésekről, igaz? Motivációs képeket posztolsz, időnként kiteszel egy-egy érdekes videót, cikket, bemutatod az edzőket, a legsikeresebb versenyzőket, plakátokat készítesz a nyári táborokhoz, hírlevelet küldesz…

services-tabs-139154408

Vagy nem? Nos, ebben az esetben érdemes delegálnod ezt a feladatot. Egy jól pörgő közösségi oldal segítségével ugyanis akár hirdetések nélkül, vagy minimális befektetéssel terjedhet egyesületed jó híre, kár lenne ezt a lehetőséget kihasználatlanul hagyni.

Természetesen ebben is tudlak támogatni, többéves szövegírói gyakorlattal rendelkezem. 2014-ben én indítottam el és szerkesztettem fél évig a Nagy Sportágválasztó blogját, többezer lájkot begyűjtve sportinterjúimmal.
Néhány írásomba itt beleolvashatsz:

Saját személyes blogom pedig a Nők Lapja Cafén is futott, legnépszerűbb cikkemet közel negyvenezren olvasták.

Ráférne a honlapodra egy frissítés?

Esetleg nincs is honlapod? Szülőként én úgy gondolom, hogy egy sportegyesület esetében az az elvárható minimum, hogy legyen egy rendes honlapja, ahol tájékozódhatok, ha a gyerekeim beiratásán gondolkozom. Egy rendszeresen frissített weboldal bizalmat gerjeszt, hozzáértést, minőséget sugall!

Persze attól még, hogy van egy honlapod, nem dőlhetsz kényelmesen hátra. Amennyiben szeretnél google keresésekre is jó pozícióban szerepelni, akkor keresőoptimalizálási szempontból is egy sor követelménynek kell megfelelni, nem is beszélve a folyamatosan frissülő tartalmak készítéséről.

Én wordpress alapú honlapok elkészítésével tudom támogatni az egyesületed fejlődését. Természetesen a saját honlapomat is én csináltam. Tetszik?

Nem győzöd az adminisztrációt?

Vannak neked adminisztrációs feladataid? És jól boldogulsz velük?

Ha elgondolkoztál már azon, milyen jó lenne valakivel megcsináltatni a versenynevezéseket, az online számlázást, a köremaileket, hírleveleket, akkor jó helyen jársz! Esetleg az adatbázisotokat kellene rendbeszedni, frissíteni?

Apropó, minden, a gyerekek és szülők adatainak védelméhez szükséges nyilatkozatot aláírattál velük? Épp készülök egy cikkel arról, hogy milyen GDPR követelményeknek kell a sportegyesületeknek megfelelni, érdemes lesz követni az oldalamat.

A fentieken kívül még szívesen készítek statisztikákat, kimutatásokat, ami fontos lehet, ha több csoportod, esetleg telephelyed van. Érdekes látni és elemezni a számokat, mert azok nem hazudnak.

services-tabs-139154408

Kérj ajánlatot még ma!

Keress meg bátran, közösen biztosan megtaláljuk számodra a legmegfelelőbb megoldást.