Project Description

Sportegyesületed van? Szeretnéd, ha hatékonyabban működne?

Tudok neked segíteni!

A sportegyesületről

A Piruett Tánc Stúdió 2007 óta foglalkozik ritmikus gimnasztikai, klasszikus balett, modern jazztánc és akrobatikai elemekre épülő showtáncoktatással Debrecenben és 5 közeli, Hajdú-Bihar megyei településen. Több mint 400 tanítványukkal járnak rendszeresen fellépésekre, gálákra, versenyekre. Az elmúlt években szerzett 16 világbajnoki arany, 21 ezüst és 4 bronz, számos Európa-bajnoki érem és Világkupa győzelem mellett Magyarországon három éve a Piruett Tánc Stúdió a Magyar Divat- És Sporttánc Szövetség egyik legeredményesebb tánciskolája.

Simonyi Kitty, a szervezet elnöke négyszeres Nívódíjas Táncpedagógus, a Sporttáncok Mestere, háromszor nyerte meg az Év Koreográfusa díjat nemzetközi versenyeken.

A projektről

2020. augusztus óta dolgozunk együtt a Piruettel és igyekszünk a covid miatti korlátozások ellenére a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből és a maximumot nyújtani a növendékeknek, hogy kitartsanak a tánc és az egyesület mellett akkor is, ha csak online követhetik az órákat.

Hírlevelet és edzői interjúkat készítek havi rendszerességgel és besegítek a közösségi oldalak felpörgetésébe is. Online számlákat állítok ki és küldöm el a könyvelőnek, havonta összegző kimutatásokat, statisztikákat készítek és elemzek. Igyekszünk minden pályázati lehetőséget kihasználni.

Ez a projekt jól példázza azt, hogy a köztünk lévő 200 km ellenére zökkenőmentesen és sikeresen tudunk együttműködni az online térben.

Kedvenc Piruettes alkotásaim

Nyári tábori plakátok:

Instagramra készült, arculathoz illeszkedő motivációs képek, hangulattáblák:

Edzői interjúsorozatom is arculatba illeszkedő facebook borítókkal kerül megosztásra. Az elkészült interjúkat ide kattintva olvashatod.

Projektadatok

ÜGYFÉL
PROJEKT TÍPUSA
DÁTUM

2020 augusztusától – jelenleg is

Simonyi Kitty_Piruett

„2020 augusztusa óta dolgozunk együtt, ami meg is látszik a Piruett kommunikációján, megjelenésén. Igyekszünk közelebb kerülni a szülőkhöz, a gyerekekhez: Evelin edzői interjúkat, hírlevelet készít, keresi a lehetőségeket, pályázati forrásokat. A színfalak mögött azon fáradozik, hogyan tudnánk még színvonalasabbá és hatékonyabbá tenni az egyesület munkáját.”

SIMONYI KITTY • PIRUETT TÁNC STÚDIÓ